Yhteistyökumppanit

Jämi147-tapahtumat liikuttavat vuonna 2016 yli 2000 ihmistä. Tapahtumien järjestäminen ei olisi mahdollista ilman hyviä yhteistyökumppaneita. Tältä sivulta löydät tietoa kumppaneistamme.

Powerbar

powerbar-200Powerbar sai alkunsa vuonna 1983 kanadalaisen maratoonarin toimesta. PowerBar Inc company perustettiin Berkleyssä Kaliforniassa kolme vuotta myöhemmin.
Viimesen 14 vuoden ajan Powerbar on ollut maailman suurimman suurimman elintarvike yrityksen Nestlén omistuksessa taaten jatkuvan tuotekehityksen ja laadun varmistauksen.
Suomessa Powerbarin maahantuonnista Vastaa Pyka Oy

Powerbar


Actual Print

actual print LOGO_must.cdrActual Print on graafiseen alaan ja painotöihin erikoistunut virolainen yritys, jonka päämarkkina-alueita ovat Viro, Suomi, Ruotsi ja Baltian maat. Yrityksen missiona on tarjota nopeaa, joustavaa ja asiantuntevaa palvelua.

Actual Print palvelee jatkossa Jämi147-tapahtumia monella tapaa toimittaen muun muassa ohjelma- ja mainoslehtiä, osallistujakuoria, opaskylttejä sekä kilpailunumeroita.

Actual Print


Swix

SWIX on maailman johtava voide- ja sauvavalmistaja, jonka vahvaan tieteelliseen tutkimukseen pohjautuvat innovaatiot ovat toimineet suunnannäyttäjinä ja vieneet lajia eteenpäin aina vuodesta 1946. Suorituskyvystä ja toimivuudesta tinkimättä SWIX huomioi kaikessa toiminnassaan niin ympäristön kuin voitelijoidenkin turvallisuuden esimerkillisellä tavalla.

Swix


OneWay

OW logo black text yellow bgSuomalainen OneWay on jo hiilikuitusauvojen kansainvälinen markkinajohtaja ja sillä on alallaan laajin tekstiilivalikoima huippu-urheilijoiden teknisistä vaatteista harrasteliikuntaan ja myös vapaa-aikaan.

OneWay Sportin sponsoroimia huippu-urheilijoita Falunin MM-kisoissa ovat mm. Suomen Sami Jauhojärvi, Matti Heikkinen,Laura Mononen ja Aino-Kaisa Saarinen; Ruotsin Charlotte Kalla ja Daniel Richardsson; Norjan Kristin Størmer Steira; Sveitsin Dario Cologna, Gianluca Cologna ja Laurien Van den Graaf sekä Kazakstanin Aleksey Poltaranin.

OneWay


Bananas

Bananas-logoAnna meidän pukea ajatuksesi kuviksi!

Brändi, strategia, luova suunnittelu ja digitaalinen media; toteutamme kaikenkattavaa markkinointia nopeasti ja yksinkertaisesti.

Mainonnan lisäksi suunnittelemme ja toteutamme verkkopalveluja ja verkkokauppoja WordPress-julkaisujärjestelmää käyttäen.

Pienempi projekti, tai isompi urakka – Go Bananas

Bananas


Kestävyysurheilu.fi

Kestävyysurheilu Logo USE GUIDEKestävyysurheilu.fi on kestävyysurheilun ja -liikunnan ykkösmedia, tavoittaen jopa 130 000 eri lukijaa kuukaudessa. Kestävyysurheilu.fi on ollut tapahtumien yhteistyökumppanina alusta asti.

Kestävyysurheilu.fi


EQ Timing

EQT_Logo_Lys_CMYKEQ Timing on Pohjoismaiden johtava ilmoittautumis- ja ajanottopalveluiden toimittaja. Vuosittain käsittelemme satojatuhansia ilmoittautumisia tapahtumajärjestäjiltä Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. EQ Timing vastaa vuosittain satojen erikokoisten tapahtumien tulospalvelukokonaisuudesta, tapahtumien osanottajamäärät ovat viidestäkymmestä (50) viiteenkymmeentuhanteen (50 000) / tapahtuma. EQ Timing tarjoaa

EQ Timing


Jämikeskus

Jämikeskus

Jämikeskus tarjoaa majoitukset, kokouspalvelut, elämykset, harrastukset, kuntosalin, hiihtotunnelin, juhlat ja tapahtumat.

Jämin mahtavat harjumaisemat, monenlaiset aktiviteetit ja lähes ympärivuotinen lumi tarjoavat huikeat mahdollisuudet.

www.jamikeskus.fi


 

High Peak

HP_PMS_logo2High Peak Finland Oy on Suomalainen teini-ikäinen perheyritys. Olemme olleet luottoluokittajien AAA-kerhossa jo yli 10 vuoden ajan. Lisäksi Kauppalehden menestyjät-listaltakin voit meidät löytää. Valitsemalla vakavaraisen ja asiansa hoitavan kumppanin liikelahjatoimittajaksesi ovat tärkeät markkinoinnilliset tavoitteet turvattuja ja jatkuvuus taattu. High Peak on ylpeä saadessaan työllistää ja maksaa tuloveronsa Suomeen.

High Peak