Yhteistyökumppanit

Jämi147-tapahtumat liikuttavat vuonna 2016 yli 2000 ihmistä. Tapahtumien järjestäminen ei olisi mahdollista ilman hyviä yhteistyökumppaneita. Tältä sivulta löydät tietoa kumppaneistamme.


Jämikeskus

Jämikeskus

Jämikeskus tarjoaa majoitukset, kokouspalvelut, elämykset, harrastukset, kuntosalin, hiihtotunnelin, juhlat ja tapahtumat.

Jämin mahtavat harjumaisemat, monenlaiset aktiviteetit ja lähes ympärivuotinen lumi tarjoavat huikeat mahdollisuudet.

www.jamikeskus.fi


Swix

SWIX on maailman johtava voide- ja sauvavalmistaja, jonka vahvaan tieteelliseen tutkimukseen pohjautuvat innovaatiot ovat toimineet suunnannäyttäjinä ja vieneet lajia eteenpäin aina vuodesta 1946. Suorituskyvystä ja toimivuudesta tinkimättä SWIX huomioi kaikessa toiminnassaan niin ympäristön kuin voitelijoidenkin turvallisuuden esimerkillisellä tavalla.

Swix


Bananas

Bananas-logoAnna meidän pukea ajatuksesi kuviksi!

Brändi, strategia, luova suunnittelu ja digitaalinen media; toteutamme kaikenkattavaa markkinointia nopeasti ja yksinkertaisesti.

Mainonnan lisäksi suunnittelemme ja toteutamme verkkopalveluja ja verkkokauppoja WordPress-julkaisujärjestelmää käyttäen.

Pienempi projekti, tai isompi urakka – Go Bananas

Bananas


Kestävyysurheilu.fi

Kestävyysurheilu Logo USE GUIDEKestävyysurheilu.fi on kestävyysurheilun ja -liikunnan ykkösmedia, tavoittaen jopa 130 000 eri lukijaa kuukaudessa. Kestävyysurheilu.fi on ollut tapahtumien yhteistyökumppanina alusta asti.

Kestävyysurheilu.fi


EQ Timing

EQT_Logo_Lys_CMYKEQ Timing on Pohjoismaiden johtava ilmoittautumis- ja ajanottopalveluiden toimittaja. Vuosittain käsittelemme satojatuhansia ilmoittautumisia tapahtumajärjestäjiltä Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. EQ Timing vastaa vuosittain satojen erikokoisten tapahtumien tulospalvelukokonaisuudesta, tapahtumien osanottajamäärät ovat viidestäkymmestä (50) viiteenkymmeentuhanteen (50 000) / tapahtuma. EQ Timing tarjoaa

EQ Timing