Kenestä tämän vuoden kuningas ja kuningatar?

Jämin kuningas ja kuningatar odottavat ottajaansa. Kuva: Jämi147

Reilun viikon kuluttua selviää, ketkä kruunataan tänä vuonna Jämin kuninkaaksi ja kuningattareksi. Mukana taistossa on vielä 17 miestä ja 4 naista.

Tiukimmin kuninkaan tittelissä on kiinni Marko Leppämäki. Leppämäelle titteli olisi jo kolmas, sillä hän nappasi kokonaiskilpailun voitot 2015 ja 2016. Leppämäen niskaan hengittää nuori, vain 21 -vuotias Jesper Lindahl, joka on noin 26 minuuttia Leppämäkeä perässä. Seuraavina tulevat Marko Räsänen ja Antti Rantanen, jotka ovat kumpikin 11 minuuttia Lindahlista jääneenä.

Kuningattaren titteliä havittelee itselleen ensimmäistä kertaa Sirpa Salo-Saari, joka on tukevassa johdossa. Hän johtaa toisena olevaa Anne Kuuselaa hieman yli tunnilla kokonaisajassa. Seuraavaksi nopeimpina Anna-Mari Airasmaa ja Pia Lappalainen.

Vaikka kokonaiskilpailussa mukana olevat ovat jo selvillä, vielä ehdit osallistumaan pelkkään polkujuoksuun! Edullisin maksuporras on voimassa 26. elokuuta saakka. Verkkopalvelun kautta ilmoittautuminen päättyy perjantaina 31. elokuuta, jonka jälkeen on vielä mahdollista ilmoittautua kilpailupäivän aamuna klo 8-10.30 kilpailutoimistossa.

Ilmoittaudu nyt jami147.tapahtumiin.fi